Jessica Jongman

About me

Hi! Ik ben Jessica, fotografe, dromer en zeker ook een doener. Als je vroeger aan mij had gevraagd wat ik later wilde worden had ik geen idee gehad. Dat fotograferen altijd al in mijn hart lag besef ik nu pas als ik terug kijk naar vroeger. Mijn eerste camera kocht ik misschien al toen ik elf jaar was. Maar nooit wetende dat dat mijn toekomst zou zijn.

Tijdens mijn opleiding Logopedie kwam ik erachter hoeveel fotograferen voor mij betekende. Steeds meer besefte ik hoe bijzonder het was om liefde tussen mensen vast te leggen. Daarom maakte ik in het laatste jaar van mijn studie het besluit om mijn hart te volgen. Ik stopte met de opleiding om me volledig op mijn fotografiebedrijf te richten. Hoewel het doodeng was, heb ik geen seconde spijt gehad van deze beslissing en ik ben zo blij dat ik nu elke dag bezig mag zijn met mijn passie!

Ik ben een fine art bruidsfotografe met liefde voor natuurlijk licht en details. Ik streef naar mooie, lichte, romantische en tijdloze beelden die jullie voor altijd aan deze dag herinneren. Ik ga tijdens jullie bruiloft opzoek naar de kleine details en spontane momenten om vast te leggen, zodat ik jullie verhaal zo goed mogelijk kan navertellen met mijn foto’s.

Persoonlijk houd ik van intieme en romantische buitenbruiloften. Een relaxte en gezellige dag die jullie samen met de meest dierbare personen om jullie heen vieren. Tegenwoordig kan en mag alles, ik ben zelf daarom ook gek op de niét traditionele bruiloften, met prachtige styling, details en zachte pastel kleuren.

Naast bruiloften fotografeer ik ook loveshoots, portretten, newborns en gezinnetjes met enorm veel liefde. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om mijn kennis te delen met andere fotografen en daarom geef ik met veel plezier verschillende workshops en mentorsessies!

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten! xx

 

“When someone else’s
happiness is your happiness,
that is love.” – Lana Del Rey

 

Join me on Insta

Copyright © 2018 You-Photo · Theme by 17th Avenue