About me

Jessica Jongman

The face behind YouPhoto

Ik ben Jessica, fotografe en een echte dromer. Als ik naar buiten kijk ben ik altijd aan het visualiseren, beelden vormen om me heen. En zeker op mooie dagen dat ik ’s ochtends vroeg onderweg ben en ik zie mooie mistbanken, een zonnetje en een prachtig landschap. Dan maakt mijn hart een sprongetje en zie ik zoveel plekjes waar ik op dat moment zou willen fotograferen. 

Als ik terugkijk naar vroeger, betrap ik mezelf erop dat ik eigenlijk al van jongs af aan bezig ben met fotograferen. Al op vrij jonge leeftijd kocht ik mijn eerste camera en maakte ik foto’s op vakantie en deed ik fotoshoots met vriendinnen. Niet wetende dat fotograferen zoveel voor mij zou gaan betekenen. Toen ik mijn eerste spiegelreflex camera kocht wist ik het zeker, hier wil ik wat mee! Mijn dromen waar maken, en geen excuus zoeken waarom dat niet zou kunnen. Ik ben ervan overtuigd dat als je ergens met heel je hart voor gaat je het ook daadwerkelijk waar kan maken. Iets doen waar je heel gelukkig van wordt, dat is het mooiste wat er is!  

Als fotograaf geloof ik dat iedereen mooi op foto’s kan staan! Vaak krijg ik te horen dat mensen zichzelf niet fotogeniek vinden, maar als je gewoon lekker jezelf bent en geniet van het moment dan weet ik zeker dat het helemaal goed komt. Ik geloof in oprechte liefde, twee mensen die voor altijd heel veel van elkaar houden en hun leven samen willen delen. Het mooiste vind ik dan ook om deze liefde vast te leggen. Door jullie liefde zo echt mogelijk vast te leggen en te denken aan de kleine details probeer ik jullie verhaal zo goed mogelijk te vertellen met mijn beelden, zodat deze herinneringen voor altijd gekoesterd worden! Mijn style kan je dan ook omschrijven als romantisch. Ik hou van mooie romantische beelden met frisse en zachte kleuren. 

Word je blij van mijn werk en wil je graag een shoot boeken, neem dan contact met mij op! ;)

Liefs Jessica

Subscribe to my newsletter!