Investment

Investment

Een investering voor de rest van je leven. Foto’s die jouw verhaal vertellen en waar je nog jaren lang naar terug kan kijken! Hieronder vind je mijn prijzen per categorie.
Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan even contact met mij op.

Wedding investment

Bruidsfotografie v.a. 950 euro (6 uur fotografie)

Jullie gaan trouwen! (Yay!) Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd. Ik wil met mijn foto’s jullie verhaal navertellen, zodat elke keer als jullie de foto’s terug zien, jullie deze dag opnieuw kunnen beleven!

Mijn prijzen beginnen bij 950 euro voor 6 uur fotografie. Hierbij zit inbegrepen:
Minimaal 250 foto’s zorgvuldig nabewerkt op hoge resolutie. Een preview in een online galerij binnen 5 dagen na jullie bruiloft. Een mini-album om alvast de mooiste foto’s te delen met jullie vrienden en familie ook als jullie geen album afnemen. Elk uur extra kost 85 euro per uur. Jullie kunnen natuurlijk ook een prachtig gepersonaliseerd album afnemen, lees hier - http://you-photo.nl/album/bruidsalbum/ - meer over mijn bruidsalbums!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden en willen jullie meer informatie ontvangen? Stuur vrijblijvend een mailtje of een berichtje via het contactformulier en ontvang digitaal de brochure.

P.S. Alle stellen die een bruidsreportage boeken krijgen minimaal 25% korting op een loveshoot! :)

Loveshoot Investment

Loveshoot 100 euro (*2 personen)

Jullie liefde vastleggen, of je lief verassen met een fotoshoot! Even een momentje voor jullie samen. Hoe leuk is het om foto’s van jullie samen te hebben, de meest echte momenten vast laten leggen waar jullie liefde voor elkaar er vanaf spat! 
De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur en jullie ontvangen binnen 3 weken 25 digitale foto’s op hoge resolutie.
(* exclusief reiskosten, €0,25 p/km heen en terug)

Just You Investment

Just You 85 euro (*1 persoon)

Even een momentje voor jezelf, ontspannen foto’s waar jij blij van wordt en je jezelf echt in herkent! Foto’s op een locatie die jij mooi vindt. De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur en je ontvangt binnen 3 weken 20 digitale foto’s op hoge resolutie.

Wil jij jezelf op je allermooist laten zien en een keer model zijn voor een dag, dan kan je ook een fotoshoot op doek boeken. De kosten hiervoor bedragen €125,- inclusief 15 digitale foto's op hoge resolutie.
(* exclusief reiskosten, €0,25 p/km heen en terug)

Time together investment

Time Together 125 euro (*1-6 personen)

Even focussen op de mensen om je heen, samen genieten en gek doen. Herinneringen vastleggen met je gezin of juist met een groep vriendinnen! De shoot zal ongeveer 1-1,5 uur duren en jullie ontvangen binnen 3 weken 25 digitale foto’s op hoge resolutie. Willen jullie met meer mensen op foto, dat kan voor 10,00 per persoon extra.
(* exclusief reiskosten, €0,25 p/km heen en terug)

Little Ones investment

Little ones 100 euro (*newborn)

Voor jullie kleintje. Een lifestyle shoot van jullie baby in de eerste weken na de geboorte bij jullie thuis. De sfeer van de shoot zal heel ontspannen zijn en we nemen alle tijd. De shoot zal ongeveer 1,5 tot 2,5 uur duren en je ontvangt binnen 3 weken 25 digitale foto’s op hoge resolutie.
(* exclusief reiskosten, €0,25 p/km heen en terug)

Workshop investment

Workshop basisfotografie 60 euro (*1 op 1)

Als je voor het eerst een spiegelreflex- of systeemcamera in je handen hebt, dan kunnen alle knopjes en mogelijkheden best wel overweldigend zijn en is het heel verleidelijk om lekker safe op de automatische stand te gaan fotograferen. Er komt in principe altijd een prima plaatje uit, maar het nadeel is dat je niet de ultieme vrijheid hebt om het plaatje te maken die je eigenlijk écht zou willen. Herken jij dit, en zou je willen leren hoe je je camera manueel kan bedienen zodat je compleet in de hand hebt hoe jouw foto eruit komt te zien? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Tijdens deze workshop leer je alles over diafragma, sluitertijd en ISO-waarde. Dit lijkt in eerste instantie best wel ingewikkeld, maar geloof me, als je het eenmaal door hebt dan weet je niet meer wat je er nou zo moeilijk aan vond! Daarnaast vertel ik je alles over verschillende camera's en lenzen. Wat gebruik ik en waarom? Tijdens deze workshop, speciaal voor de beginnende fotograaf, vertel ik je dus alles over de basis van het fotograferen!

De workshop geef ik in principe 1 op 1, maar lijkt het jou leuk om samen met een vriendin(nen) te doen kan dat natuurlijk ook! Gezellig! De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Inhoud van de workshop:
- Nooit meer op de automatische stand
- Informatie over diafragma, sluitertijd en ISO-waarde
- Het licht in je foto's beïnvloeden
- Scherpstellen en compositie
- Soorten camera's en lenzen
- Oefen moment met directe feedback
- Na de workshop ontvang je alle leerstof ook nog eens digitaal

Het lijkt mij ontzettend leuk om jou verder te helpen! Stuur me een berichtje via het contactformulier of mail mij naar info@you-photo.nl

Subscribe to my newsletter!