Investment

Investment

Een investering voor de rest van je leven. Foto’s die jouw verhaal vertellen en waar je nog jaren lang naar terug kan kijken! Hieronder vind je mijn prijzen per categorie.
Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan even contact met mij op.

Wedding investment

Bruidsfotografie v.a. 1050 euro (6 uur fotografie)

Jullie gaan trouwen! (Yay!) Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd. Ik wil met mijn foto’s jullie verhaal navertellen, zodat elke keer als jullie de foto’s terug zien, jullie deze dag opnieuw kunnen beleven!

Mijn prijzen beginnen bij 1050 euro voor 6 uur fotografie. Hierbij zit inbegrepen:
Minimaal 250 foto’s zorgvuldig nabewerkt op hoge resolutie. Een preview in een online galerij binnen 5 dagen na jullie bruiloft. Een mini-album om alvast de mooiste foto’s te delen met jullie vrienden en familie ook als jullie geen album afnemen. Elk uur extra kost 100 euro per uur. Jullie kunnen natuurlijk ook een prachtig gepersonaliseerd album afnemen, lees hier - http://you-photo.nl/album/bruidsalbum/ - meer over mijn bruidsalbums!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden en willen jullie meer informatie ontvangen? Stuur vrijblijvend een mailtje of een berichtje via het contactformulier en ontvang digitaal de brochure.

P.S. Alle stellen die een bruidsreportage boeken krijgen minimaal 25% korting op een loveshoot! :)

Loveshoot Investment

Loveshoot 130 euro (*2 personen)

Jullie liefde vastleggen, of je lief verassen met een fotoshoot! Even een momentje voor jullie samen. Hoe leuk is het om foto’s van jullie samen te hebben, de meest echte momenten vast laten leggen waar jullie liefde voor elkaar er vanaf spat! 
De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur en jullie ontvangen binnen 3 weken minimaal 30 digitale foto’s op hoge resolutie.

(* exclusief reiskosten, €0,25 p/km heen en terug)

Portrait Investment

Portrait 100 euro (*1 persoon)

Even een momentje voor jezelf, ontspannen foto’s waar jij blij van wordt en je jezelf echt in herkent! Foto’s op een locatie die jij mooi vindt. De fotoshoot duurt ongeveer 1-1,5 uur en je ontvangt binnen 3 weken minimaal 25 digitale foto’s op hoge resolutie.

(* exclusief reiskosten, €0,25 p/km heen en terug)

Family investment

Family 150 euro (*1-6 personen)

Even focussen op de mensen om je heen, samen genieten en gek doen. Herinneringen vastleggen met je gezin of juist met een groep vriendinnen! De shoot zal ongeveer 1-1,5 uur duren en jullie ontvangen binnen 3 weken minimaal 30 digitale foto’s op hoge resolutie. Willen jullie met meer mensen op foto, dat kan voor 15,00 per persoon extra.
(* exclusief reiskosten, €0,25 p/km heen en terug)

Newbornshoot investment

Newborn 150 euro (*baby & gezin)

Voor jullie kleintje. Een lifestyle shoot van jullie baby in de eerste weken na de geboorte bij jullie thuis. De sfeer van de shoot zal heel ontspannen zijn en we nemen alle tijd. De shoot zal ongeveer 1,5 tot 3 uur duren en je ontvangt binnen 3 weken minimaal 30 digitale foto’s op hoge resolutie.

Let op: boek je newborn shoot op tijd. Het beste kun je alvast tijdens de zwangerschap een afspraak maken voor een newborn shoot. Dan kan ik alvast ruimte vrijhouden op mogelijke data rondom de uitgerekende datum.

(* exclusief reiskosten, €0,25 p/km heen en terug)

Workshop Basisfotografie investment

Workshop basisfotografie 70 euro (*1 op 1)

Als je voor het eerst een spiegelreflex- of systeemcamera in je handen hebt, dan kunnen alle knopjes en mogelijkheden best wel overweldigend zijn en is het heel verleidelijk om lekker safe op de automatische stand te gaan fotograferen. Er komt in principe altijd een prima plaatje uit, maar het nadeel is dat je niet de ultieme vrijheid hebt om het plaatje te maken die je eigenlijk écht zou willen. Herken jij dit, en zou je willen leren hoe je je camera manueel kan bedienen zodat je compleet in de hand hebt hoe jouw foto eruit komt te zien? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Tijdens deze workshop leer je alles over diafragma, sluitertijd en ISO-waarde. Dit lijkt in eerste instantie best wel ingewikkeld, maar geloof me, als je het eenmaal door hebt dan weet je niet meer wat je er nou zo moeilijk aan vond! Daarnaast vertel ik je alles over verschillende camera's en lenzen. Wat gebruik ik en waarom? Tijdens deze workshop, speciaal voor de beginnende fotograaf, vertel ik je dus alles over de basis van het fotograferen!

De workshop geef ik in principe 1 op 1, maar lijkt het jou leuk om samen met een vriendin(nen) te doen kan dat natuurlijk ook! Gezellig! De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Inhoud van de workshop:
- Nooit meer op de automatische stand
- Informatie over diafragma, sluitertijd en ISO-waarde
- Het licht in je foto's beïnvloeden
- Scherpstellen en compositie
- Soorten camera's en lenzen
- Oefen moment met directe feedback
- Na de workshop ontvang je alle leerstof ook nog eens digitaal

Het lijkt mij ontzettend leuk om jou verder te helpen! Stuur me een berichtje via het contactformulier of mail mij naar info@you-photo.nl

Mentor Sessies investment

1 op 1 Mentor Sessie op maat €145,- voor 2uur (of €200,- inclusief shoot)

Speciaal voor fotografen die al goed op weg zijn en de basis al redelijk onder controle hebben, maar nu toch tegen dingen aan lopen. Deze workshop is voor jou op maat gemaakt en kan gaan over alles wat jij wilt leren. Misschien nog wat extra hulp met het instellen van je camera, fotograferen in verschillende licht omstandigheden of wil je meer leren over het bewerken van foto's? Dat kan allemaal.

De Mentor Sessies vindt plaats bij mij thuis in Gouda, waar een heerlijke kop thee of koffie voor je klaar staat!

Wil jij ook fotograferen tijdens je mentorsessie? Dat kan natuurlijk ook, de shoot vindt plaats op dezelfde dag als de mentorsessie. Zo kan je zien hoe ik te werk ga en kan je natuurlijk zelf ook mooie beelden maken voor je portfolio. Van te voren bespreken we alles waar jij tegen aan loopt. Oh en ik regel natuurlijk leuke modellen voor de shoot!

Heb je vragen of wil je jouw plekje boeken, stuur dan een berichtje via het contact formulier of mail naar info@you-photo.nl

Subscribe to my newsletter!