WHOOEEHOEE mijn eerste blog!!

Vanaf vandaag zal ik regelmatig blogs online zetten. Ik ga bloggen over mijn meest recente werk en af en toe zal ik ook een persoonlijke blog schrijven! Dit is wel even wennen, maar ik denk dat ik dit heel erg leuk ga vinden. 🙂 Bloggen is iets wat ik altijd wel al wilde doen, maar wat er niet zo van kwam. Als startende fotograaf zijn er namelijk zoveel dingen die je wil doen / nodig hebt. En waar leg je dan je prioriteit?!

Nu ik druk bezig ben om mijn bedrijf te laten groeien leek het mij ook wel heel erg leuk om te starten met bloggen. Steeds onderneem ik nieuwe stappen om mijn fotografie te ontwikkelen. Ik denk dat tot nu toe een van de grootste stappen is geweest dat ik heb besloten om te starten met bruidsfotografie. (YESS!) Iets wat ik altijd al heel graag wilde doen, maar nooit had geweten dat deze droom al zo snel werkelijkheid zou worden! Na het meelopen als second shooter besloot ik om zelfstandig bruiloften te gaan fotograferen. Dit is best wel een grote en spannende stap voor mij, want er ligt een behoorlijke verantwoordelijkheid bij jou als fotograaf tijdens een bruiloft.

Toen ik voor het eerst meeliep bij een bruiloft met een andere fotograaf was ik gelijk verkocht! Het is namelijk zo bijzonder om een bruiloft van zo dichtbij mee te mogen maken en deze dag vast te mogen leggen. Het is een dag waarop iedereen blij is en er prachtig uitziet. Om mezelf extra goed voor te bereiden op bruiloften heb ik eind september een bruidsworkshop gevolgd bij Bemind Fotografie! Dit was zo’n gave en inspirerende ervaring, waardoor ik nog enthousiaster werd over bruidsfotografie. Ik blijf ook nog fotograferen als second shooter bij verschillende bruiloften zodat ik mezelf blijf ontwikkelen én omdat het gewoon zo leuk is om te doen!

Zoals jullie misschien wel al hebben gezien is mijn site ook vernieuwd. Als je bezig bent met jezelf als fotograaf te ontwikkelen merk je dat je style gaande tijd ook veranderd en vooral omdat ik nu ook start met bruidsfotografie wilde ik weer even een mooie frisse uitstraling voor mijn website! Kijk lekker even rond op mijn website en laat mij vooral weten wat je ervan vindt! 🙂

Ook kan je nu op de hoogte blijven van belangrijke nieuwtjes, aanbiedingen en tips door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief! Ik beloof je dat ik niet zal spammen, haha! Maar zeker voor exclusieve aanbiedingen is het wel een tip! 😉

Bloggen                           Foto door lieve Daniëlle Kronenman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join me on Insta

Copyright © 2018 You-Photo · Theme by 17th Avenue