Investering bruiloft

Bruidsfotografie

Bruidsfotograaf GoudaIk geloof in echte liefde, twee mensen die voor elkaar kiezen en besluiten om de rest van hun leven samen door te brengen. Daarom vind ik het een hele eer om deze dag vast te leggen en jullie een herinnering mee te geven voor de rest van jullie leven.

Dromen jullie van een intieme bruiloft vol liefde, een prachtige locatie en mooie styling? Willen jullie deze dag op een lichte, romantische en spontane manier hebben vastgelegd? Dan kan ik niet wachten om jullie te ontmoeten en alles over jullie dag te horen!

Prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij 1295,- voor 6 uur fotografie incl. een mini album en reiskosten binnen NL. Ik stuur graag mijn digitale brochure met mijn verschillende collecties en meer informatie.

Maken jullie je droom waar en gaan jullie voor bruiloft in het buitenland? Dat klinkt fantastisch en ik reis daarom ook graag met jullie mee! Neem voor meer informatie contact met mij op!

 

 

Bruidsalbum

Bruidsalbum door YouPhoto

Ik ben van mening dat foto’s geprint moeten worden. En zeker jullie trouwfoto’s verdienen een prachtig album. Een album dat generaties lang kan worden doorgegeven. Aan jullie kinderen en later misschien wel aan jullie kleinkinderen. Het is fantastisch om door alle prachtige beelden te bladeren en weer helemaal terug te dromen naar jullie bruiloft.

Ieder bruidspaar krijgt daarom van mij een mini-album. Jullie kunnen de foto’s dan alvast geprint bekijken en laten zien, ook als jullie besluiten geen album af te nemen.

Daarnaast kunnen jullie een prachtig luxe bruidsalbum afnemen. Jullie kunnen kiezen uit prachtige materialen, kleuren en graveringen. Deze albums zijn te verkrijgen v.a. €400,-

 

 

“I love you,
for all that you are
all that you have been
and all you’re yet to be.”

Copyright © 2018 You-Photo · Theme by 17th Avenue