Eerste workshop basisfotografie

Mijn allereerste workshop {aaaaaahhhhh}!

Ik ben iemand die houd van nieuwe uitdagingen, iemand die openstaat voor nieuwe dingen en toen ik de vraag kreeg of ik ook workshops gaf, was het eerste wat ik dacht, waarom ook niet?! Want hoe gaaf is het om die vraag te krijgen! Ik ben direct hard aan de slag gegaan met alles wat ik wilde gaan vertellen tijdens de workshop. En afgelopen zondag was het zover. Ik gaf mijn eerste 1 op 1 workshop basisfotografie!

Het was voor mij dus ook iets nieuws en ik was super benieuwd hoe ik dit zou vinden, maar het was zooo leuk! Ik vind het echt ontzettend mooi om iemand met dezelfde passie verder te kunnen helpen. We hadden afgesproken in een leuk restaurantje waar ik eerst alle theorie ging uitleggen. Daarna gingen we naar buiten om de theorie in praktijk te brengen.

Aangezien ik het zo leuk vond om te doen, wil ik dit vaker gaan doen! Voor nu houd ik het nog wel op 1 op 1 basisworkshop, maar wie weet bereid het zich ook nog wel uit. Ben je benieuwd wat deze workshop inhoud? Lees dan vooral nog even verder! ūüėČ

Workshop door YouPhoto
Workshop basisfotografie (1 op 1)

Als je voor het eerst een spiegelreflex- of systeemcamera in je handen hebt, dan kunnen alle knopjes en mogelijkheden best wel overweldigend zijn en is het heel verleidelijk om lekker safe op de automatische stand te gaan fotograferen. Er komt in principe altijd een prima plaatje uit, maar het nadeel is dat je niet de ultieme vrijheid hebt om het plaatje te maken die je eigenlijk écht zou willen. In deze workshop leer je hoe je je camera manueel kan bedienen en nooit meer op de automatische stand hoeft te fotograferen.

De workshop start met een theorie gedeelte. Ik houd zelf niet van hele ingewikkelde theorie en daarom probeer¬†ik alles op een makkelijke manier uit te leggen. ūüėČ In dit gedeelte staan begrippen als diafragma, sluitertijd en ISO-waarde centraal. Hoe kan je het licht be√Įnvloeden, welke lenzen kan ik het beste gebruiken en hoe kan ik mijn onderwerp mooi in beeld brengen? Allemaal onderwerpen die we zullen bespreken.

Zodra we de theorie hebben besproken zullen we naar buiten gaan om alles wat ik heb uitgelegd in de praktijk te oefenen. Hier krijg je ook direct feedback op je foto’s en beantwoord ik al je vragen die je op dat moment hebt!

Deze workshop is dus echt voor beginnende fotografen die meer uit hun camera willen halen! Heb je specifieke vragen of zijn er bepaalde onderwerpen waar je meer van zou willen weten, stuur me dan gerust een berichtje zodat ik kan kijken wat ik voor je kan betekenen!

Er komt ook nog meer informatie op mijn website. Heb je nu al interesse? Leuk! Stuur me een mailtje naar info@you-photo.nl, ik kan niet wachten om jou verder te helpen!

Liefs, Jessica

Workshop door YouPhoto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join me on Insta

Copyright © 2018 You-Photo · Theme by 17th Avenue