Workshop

Workshop basisfotografie

Fotografeer jij al een tijdje met veel liefde, maar heb je eigenlijk geen idee hoe alles werkt en fotografeer je daarom altijd maar op de automatische stand? Wil je graag leren hoe je je camera manueel kan bedienen zodat jij volledig de controle hebt over hoe jouw foto’s eruit komen te zien? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Tijdens deze workshop leer je alles over diafragma, sluitertijd en ISO-waarde. Dit lijkt in eerste instantie best wel ingewikkeld, maar geloof me, als je het eenmaal door hebt dan weet je niet meer wat je er nou zo moeilijk aan vond! Daarnaast vertel ik je alles over verschillende camera’s en lenzen. Wat gebruik ik en waarom? Tijdens deze workshop, speciaal voor de beginnende fotograaf, vertel ik je dus alles over de basis van het fotograferen!

Inhoud van de workshop:
– Nooit meer op de automatische stand
– Informatie over diafragma, sluitertijd en ISO-waarde
– Het licht in je foto’s beïnvloeden
– Scherpstellen en compositie
– Soorten camera’s en lenzen
– Oefen moment met direct feedback

De workshop basisfotografie is te allen tijden te boeken en geef ik één op één, of kan je samen met een vriendin(nen) boeken. De workshop kost €85,- incl. btw, en duurt ongeveer 2.5 – 3 uur.

 

Mentorsessie

Speciaal voor fotografen die al goed op weg zijn en de basis al redelijk onder controle hebben, maar nu toch tegen dingen aan lopen. Deze workshop is voor jou op maat gemaakt en kan gaan over alles wat jij wilt leren. Wil je nog wat extra hulp met het instellen van je camera, vind je het lastig om te fotograferen in verschillende licht omstandigheden, wil je meer leren over het bewerken van foto’s of heeft jouw bedrijf gewoon even een extra boost nodig? Dat kan allemaal!

Loop je vaak tegen dingen aan tijdens een fotoshoot, dan is het mogelijk om ook een fotoshoot te doen tijdens de workshop. De shoot vindt plaats op dezelfde dag als de mentorsessie. Zo kan je zien hoe ik te werk ga en kan je natuurlijk zelf ook mooie beelden maken voor je portfolio. Van te voren bespreken we alles waar jij tegen aan loopt. En ik regel dan natuurlijk leuke modellen voor de shoot!

De mentorsessie wordt op maat gemaakt en kost €170,- voor 2 uur. Extra uren zijn bij
te boeken voor €90,- per uur. Wil je ook graag fotograferen onder mijn begeleiding
tijdens de workshop dan kan je dit erbij boeken voor €70,- extra.

Copyright © 2018 You-Photo · Theme by 17th Avenue